Ny hjemmeside

Sandøya har fått ny nettside. Den gamle var utgått på dato og vanskelig å oppdatere. Nå har siden fått ny design, ny teknologi og den vil by på innhold som vi håper du vil like.


Ikke alt er på plass fra første dag. Vi velger å legge ut siden slik den er nå og vil bygge den ut etter hvert. Vi vil gjerne høre fra deg som har ros eller ris, kloke innspill eller ideer om hvordan vi kan bli enda bedre. 


SV_nettside.jpg

Vi skal ha en nettside som først og fremst gir deg nyheter om hva som skjer på Sandøya akkurat nå. Her kan du også finne lenker til ulike virksomheter på Sandøya og praktiske opplysninger om rutebåter, taxibåter, vær og føreforhold. Og vi vil fortelle om alle kvalitetene den fantastiske øya vår har som bomiljø, for den som vurderer å flytte hit.

Vi har også plass til innhold fra deg som gjerne vil bidra med en god historie, noen unike bilder eller har andre ting på hjertet. Vi har kuttet ut noe, for eksempel blir det ikke lenger anledning til å legge inn egne annonser om kjøp og salg. Der innser vi at profesjonelle aktører som Finn er bedre enn oss, dessuten har sosiale medier som Facebook overtatt mye av rollen som markedsplass for fravokste skistøvler og gjenglemte sykler. Men vil du kjøpe annonseplass for deg og din virksomhet, er du velkommen til det. Da kan vi lenke videre til en egen side for deg, eller til din egen nettside. Sandøyas nettside har ingen redaksjon som kan påta seg å moderere innhold eller som kan arbeide med daglig redigering. Vi er noen tillitsvalgte i Sandøy Vel og noen entusiastiske hjelpere som trår til med ujevne mellomrom. Derfor vil vi legge oss på et ambisjonsnivå som det er mulig å håndtere gjennom frivillig innsats.