Ryddig i Sandøykilen

Etter at noen har ryddet i ventebua i Sandøykilen, er det blitt pent og hyggelig der, skriver Solveig Bydal, som også benyttet påsken til å feie vekk grus og sand fra brygga. Hun oppfordrer samtidig folk til å benytte sykkelstativene.

 

I dette flotte påskeværet har vi feid litt grus på området langs den røde bua vår, og litt ellers på selve brygga i Sandøykilen. Etter oppryddingen av gamle sykler - som vellet tok tak i for en tid tilbake - fremstår området nå stort sett som ryddig og pent. Men fortsatt kan folk bli flinkere til å benytte sykkelstativene. Vi vil gjerne unngå sykkelparkering langs den røde buveggen, sier hun.

 

Vi ser også at en og annen trillebår har stått der over lengre tid, noen av dem er punktert og tydeligvis ikke i bruk. En gjenglemt spark er det også. Forstår godt at det er veldig greit å ta med seg en trillebår e.l. ned til båten hvis man skal frakte med seg en del ting hjem igjen fra en bytur. Men en del av de som står der nå, ser ikke ut til å bli benyttet til dette formålet, sier Solveig Bydal.

Ellers er det fint og søppelfritt i ventebua nå, det ser så mye hyggeligere ut når det er sånn. La oss holde det fint på bryggene våre, sier hun.

 

Damp.jpg
Sandøykilen.jpg
Trillebor.jpg
Leder Sandøy Vel