Musikalsk innhøstingsfest - lørdag 16.september

I morgen fyrer vi løs med musikalsk innhøstingsfest på Lokalet - Arrangementet starter klokken 18.00 og det er mye spennende på programmet allerede fra start. Vi håper gammel og ung får med seg alle godbitene denne kvelden. Det blir duket for en musikalsk festaften der vi Sandøyfolk, hel- og deltidsbeboere kan samles rundt musikken og sanggleden!


Lørdag 16. september inviterer Sandøykoret til musikalsk innhøstingsfest på Kjennhaug. Denne gangen er det ikke koret som skal stå i sentrum, men musikalske og sceniske innslag fra små og store, unge og gamle, profesjonelle musikere eller sangere og glade amatører, grupper, ad hoc-band, skole- og barnehagebarn, musikkskoleelver osv. Bor du på øya, eller har du bodd her, eller er du sommergjest på høsthelgbesøk, så er du hjertelig velkommen, på scenen og/eller i salen.

Koret arrangerte noe tilsvarende, da musikalske vårslepp, for 10-12-år siden, til stor begeistring for små og store. Tanken er å begynne i barnevennlig tid, og la arrangementet gli over i en voksenfest etter hvert. Målet er selvfølgelig å sparke videre gode musikalske tradisjoner på øya for og med nye generasjoner sandøybarn og - voksne.

Så noter dere datoen, finn fram instrumenter, noter, sangtekster, trommestikker, ballettsko eller hva som måtte passe, og planlegg øvinger alene eller sammen med andre. Så plukker vi alle fruktene og raker det hele sammen til felles glede og nytelse i september 😊

Har du spørsmål eller innspill? Ring eller send melding til Marit (99400075)

Oppdatert info kommer etter hvert på Sandøysida (sandoya.no) og Facebook

Hilsen styret i Sandøykoret
v/Marit Sandboe

Erik Garaventa