17. mai på Sandøya - program for dagen!

Snart 17. mai og langhelg. Vi krysser fingrene for sol og laaaangt tog. Og i år får vi også selskap av korpset!

Skolen skal delta i fellestog i Tvedestrand sammen med de andre skolene i kommunen. Arrangementet her på Sandøya blir som vanlig, men litt forskjøvet fra tidligere år.

Vi har lenge hatt tradisjon for fellestransport med båt til Tvedestrand, men pga nytt system/samarbeid mellom AKT og Sørlandets Maritime, skal rutebåtene i år kjøre vanlige lørdagsruter på 17. mai, og har derfor ikke kapasitet til transport helt inn til byen. MEN - vi tilrettelegger så godt vi kan! For de som vil inn til byen, settes det opp en båt fra Sandøykilen kl 0845 (kjører innom Haven og Hauketangen også), med retur fra Hagefjordbrygga til Hauketangen kl 1300. Billettpris: kr 100,- tur/retur (halv pris for barn). 

Toget i Tvedestrand går fra Middelskolen kl 1000 og avsluttes i Tjennaparken med tale for dagen. Programmet her er ferdig ca kl 1215.

Når alle (inkludert korpset) har kommet seg over fra Hagefjordbrygga til Hauketangen, blir det tog herfra, ca kl 1330.

Vi synger nasjonalsangen når vi er kommet frem til “17.mai-jordet”, og som seg hør og bør blir det både leker, pølser, is, brus og moro der. På Kjennhaug serveres det påsmurt og kaker frem til vi avslutter med sang fra skolebarna og Sandøykoret - og ikke minst dagens 17. mai-tale.

Betaling med vipps eller kontanter.

3 x 3 hurra - og hjertelig velkommen!

Linn Zwilgmeyer