Back to All Events

Kotenull - Kurs i fridykking


LÆR DEG Å DYKKE PÅ DEN ALLER BESTE MÅTEN, HELE ÅRET! BLI MED PÅ ET GRUNNLEGGENDE KURS OG LÆR DEG HVORDAN DU KAN FÅ MEST MULIG UT AV DENNE AKTIVITETEN SOM GARANTERT VIL GJØRE DEG HEKTA. FRIDYKKING ER FOR ALLE, OG BØR VIRKELIG OPPLEVES! BLI MED Å UTFORSKE HAVET PÅ EN HELT NY MÅTE NÅR VI BEVEGER OSS NED UNDER OVERFLATEN FOR SE ALT DET FANTASTISKE SOM BEFINNER SEG DER. FRIDYKKING ER HELT ENKELT EN MAGISK OPPLEVELSE!

G0310671_.jpg

Hvis du har ønsker om å ta bilder, jakte fisk, plukke skjell og krabber eller bare oppleve vektløshet under vann, er fridykking den desidert beste måten å gjøre dette på.

Fridykking foregår med enkelt og trygt utstyr bestående av drakt, svømmeføtter, maske og snorkel. Draktene er varme og svømmeføttene lange, så man kan oppholde seg lenge i vannet, året rundt, og man kommer seg langt av gårde på kort tid. Plutselig føles noen sekunder som flere minutter, og selv om man i første omgang ikke kan holde pusten spesielt lenge, så lover vi at opplevelsen er like fantastisk. Bare det å svømme på vinteren når vannet er på sitt klareste, det er en opplevelse i seg selv. Samtidig er læringskurven bratt, og du vil fort kjenne at du kan holde pusten lengre etterhvert som du slapper mer av og lærer deg å bevege deg i samspill med det elementet du befinner deg i.

Kurset består av tre deler og strekker seg over to dager;

Dag 1: Teori og øvelser i basseng
Dag 2: Dykking i sjø

Ved behov for OVERNATTING, ta kontakt!

Vi hjelper deg å finne et passende sted å tilbringe helgen!

Datoer for kurs i 2020:
29. mars og 1. april
4. og 5. april
30. og 31. august
12. og 13. september
3. og 4. oktober
31. oktober og 1. november

Pris: 1990 kr. inkludert lån av utstyr

Oppmøte: Risøya Folkehøyskole kl. 10:00
Varighet:
Dag 1: 10 - 19
Dag 2: 10 - 14

Les mer

Earlier Event: 2 April
Årsmøte Sandøy vel
Later Event: 9 May
Dugnad på Kjennhaug