Kommunen vil bidra

Kommunen vil gjerne bidra til å løse problemet med bålhaugen på Gulskjær. Skjærgårdstjenesten kan stille med båttransport, men vi er avhengig av å komme i kontakt med noen ansvarlige som kan hjelpe til, sier møljøvernrådgiver Martin Due-Tønnesen.

Read More
Leder Sandøy VelComment
Trenger offentlige båtplasser

Sandøy Vel ber kommunen sette av penger på budsjettet til offentlige båtplasser på Sandøya. Nå planlegges det en gjestebrygge ut fra kommunens brygge på Hauketangen.  Men det er behov for gjesteplasser også på østsiden av øya.

Read More
Leder Sandøy Vel
Ulovlig bål på Gulskjær

Noen har samlet rusk og rask i en haug på Gulskjær i Vestegårdskilen. Men hvis noen har planer om å tenne på bålet, risikerer de å bli politianmeldt. Det slår miljøvernrådgiver i Tvedestrand kommune, Martin Due-Tønnesen fast.

Read More
Leder Sandøy VelComment
Elbillading utsettes

Garasjelaget på Hagefjordbryga vil vente med å klargjøre alle garasjene for elbilading. Dagens elektriske anlegg har kapasitet til å installere ladebokser til to biler i hver garasjerekke. Foreløpig er det ingen som har meldt behov for elbillading i garasjeanlegget.

Read More
Leder Sandøy Vel
Betatt av Sandøya

Av perler for båtfolket er Sandøya i Aust-Agder et av de vakreste og mest idylliske stedene å gjøre et strandhugg. Selv har vi aldri opplevd maken til idyllisk øy, skriver journalist Jørn Finsrud i bladet Båtliv etter et besøk på Sandøya i sommer.

Read More