Hagefjorden IL PDF_200x200

Hagefjorden Idrettslag skaper aktivitet for voksne og barn

Hagefjorden Idrettslag

Hagefjorden Idrettslag ble startet i 1986 som et samarbeid på tvers av fjorden, mellom Sandøya og Borøya. Siden den gang har aktiviteten avtatt noe og idrettslaget er kun aktivt på Sandøya. Dette kommer blant annet av at antall barn er betraktlig mindre og at sentrale aktive personer har gitt seg. Men HIL holder fortsatt på og ønsker å holde aktiviteten oppe for å gi barn og voksne på Sandøya et lokalt idrettstilbud.

HIL er en forening som jobber gjennom hele året for å skape idrettsglede, lek og engasjement gjennom aktivitet, for voksne og barn på Sandøya.

Vi kan blant annet tilby:

Idrettsbane ved Feltet – fint utstyrt idrettsbane for bl.a. fotball, volleyball og basketball. Denne er til bruk for alle!

Orienteringsløype - rykende fersk løype hver vår. Kart og løypebeskrivelse til salgs på Sandøya Mat

Skøytebane – når føret tillater det lages det bane på tjennene og vi arrangeres skøyteløp og aktivitetsdag

Barneidrett – et tilbud for barn mellom 5 og 12 med ulike aktiviteter gjennom året

Turløyper – ivrige sjeler har merket opp flotte stier som alle kan benytte seg av. Se etter hvite streker på trærne!

Kajakkutlån – vi har kajakker på øya til utlån (kontakt fam. Aargaard 37 16 75 30 el fam. Evensberget 905 24 032 

Seilbåtutlån  Vi har en 12`Lærling til utlån for medlemer. Egenandel for sessongen 250.-. (kontakt fam. Aargaard 37 16 75 30)

Klatreutstyr – Vi har utstyr til 2 taulag (junior og senior) til utlån. (kontakt Tom Viken 90 20 66 84)

Vi vil gjerne ha enda flere medlemmer og støttespillere, og ønsker å være en engasjerende forening for alle som bor på og besøker Sandøya.

Det deles ut giroer i postkassene på øya, men andre kan og gjerne støtte oss med å betale medlemskap på kontonummer: 2801.1387.952. Ordinært medlem kr. 250,- og Familiemedlemskap kr. 100,-

NÅ ER VI REGISTRERT SOM MOTTAKER AV GRASROTANDELEN! GI BESKJED TIL DIN TIPPEKOMMISJONÆR NESTE GANG DU TIPPER AT DU ØNSKER AT HIL SKAL MOTTA DIN GRASROTANDEL. DA FÅR IDRETTSLAGET 5 % AV DET DU TIPPER FOR, UTEN AT DET KOSTER DEG NOE EKSTRA. 

Styret i HIL 2017:
Tom Viken (Leder, ansvarlig for svømming og klatring), Jørgen Aargaard (nestleder, ansvarlig for fotballbane og kajakker), Ellen Lobb (kasserer, ansvarlig for tur orientering), Eric Amundsen (styremedlem, ansvarlig for seilbåt), Per Otto Olsen (styremedlem, ansvarlig for vinteraktiviteter og tur stier sammen med Marit). Det er innhentet politiattest på alle styremedlemer/aktivitetsledere.

| Mer++