Er du medlem i Sandøya Historielag?

Sandvika barn i robåt

Sandøya Historielag hadde sitt første årsmøte våren 2000, og siden den gang har det vært aktivitet i laget. Det mest synlige beviset er årsskriftet "Sandøytårnet" som i år kom ut i 17. årgang, samt skoleboka om Sandøyaskolen som ble lansert desember 2015.

Hvert år er vi ute og legger giroer i postkassene på øya, men disse forsvinner lett med all annen informasjon som kommer på sommeren. Derfor oppfordrer vi alle til å støtte oss med å betale inn kontingent for 2017 på kr. 100,- til bankkontoen vår: 2801.03.28693 (skriv navnet ditt i merknadsfeltet).

Historielaget har til formål å verne om og ta vare på historie og kulturminne på Sandøya, redde muntlig tradisjon om liv og arbeid i eldre tid, og spre kunnskap om øyas fortid. Ønsker du å vite mer om hva vi konkret gjør i løpet av året, anbefales det å ta en titt på årsmeldingene våre og styrereferater som blir lagt ut forløpende på vår egen nettside. Der finnes også kontaktinformasjon til styret.

Alle er såklart også velkommen til å bidra i dette arbeidet - vi tar hjertelig i mot bidrag til årsskriftet vårt i form av artikler, bilder eller muntlig historier som vi kan få nedskrevet. Bildedatabasen vår trenger bilder og personer som kan tenke seg å bidra med registrering av bilder.

​Vi tar også med glede i mot innspill på andre lokalhistoriske saker som historielaget bør engasjere seg i.

Tip a friendTips en venn Printer friendlySkriv ut